Om oss

Vi hjelper gode restaurantkonsept med å vokse.

Det er mye arbeid som må legges ned for å ta et restaurantkonsept fra ide til åpning. Lokasjon må bestemmes, tilbud fra entreprenører må hentes inn, resturanten må designes og prosjekteres, og så er det en byggeplass og en byggeprosess som skal håndteres. Vi brenner for denne prosessen. Både produktet, veien dit, og de økonomiske utfordringene.

Åpne bøker

Vi gjennomfører våre prosesser etter åpen bok-prinsippet. Med dette mener vi at du som kunde har full innsikt inn i vår økonomi, våre påslag og våre timer. Vi mener transparente prosesser skaper mer tillit og bedre langsiktige kundeforhold. Og vi er mer opptatt av stabilitet over tid, enn neste kvartalsresultat. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å høre mer om åpen bok-prinsippet.

Kompetanse

Vi er en sammensatt gjeng med bakgrunn fra restaurantbransjen, byggebransjen, og fra interiørarkitektur. For oss er både resultat, prosess og økonomi viktig. Vi vet hva en kokk trenger for å lage god mat. Vi vet hvordan vi skal fasilitere en byggeplass slik at håndverkeren leverer kvalitet til avtalt tid. Vi vet hvor viktig stemningen i en restaurant er for den totale opplevelsen, og hvordan vi skal skape den gjennom designvalg og arkitektoniske grep. Og vi vet hvor viktig det er at byggeprosessen forholder seg til budsjettrammer og fremdriftsplan.

Huseier

Vi hjelper deg med å fylle dine tomme lokaler med de beste konseptene. Du definerer behovet, så kommer vi med konkrete forslag.